fbpx

CrossFit Kids & CrossFit Teens

CROSSFIT KIDS

Tijdens Crossfit Kids (6 t/m 10 jaar) worden kinderen op een speelse manier uitgedaagd een breed scala van algemene fysieke en motorische vaardigheden te ontwikkelen tijdens een training waarin samen werken en samen spelen centraal staat. Het CrossFit Kids programma is speciaal ontworpen om kinderen meer te laten bewegen, zelfvertrouwen op te bouwen, te werken in een team en vooral plezier te hebben! Op deze manier maken we kinderen sneller, fitter, sterker en vaardiger in een veilige omgeving.

CROSSFIT TEENS

Vanaf een jaar of 11 zijn de meeste kinderen toe aan een meer serieus en uitdagend programma. Voor deze ‘teens’ t/m 15 jaar biedt CrossFit Leerdam daarom een specifieke teens training aan waarin rekening gehouden wordt met het razende tempo waarin het lichaam verandert, zowel fysiek als mentaal. Tijdens deze les worden verschillende CrossFit technieken aangeleerd die dan worden toegepast in een workout.

Kinderen zijn welkom voor een eerste proefles waarna het mogelijk is een abonnement af te sluiten. CrossFit Kids is elke donderdag van 16.00 tot 17.00 uur. CrossFit Teens van 17.00 tot 18.00 uur. Voor elke training dient een kind aangemeld te worden via FitManager. Een account hiervoor wordt aangemaakt na lidmaatschap.

Wie gaat de uitdaging aan om gave skills te leren?

 

CrossFit Leerdam
Industrieweg 6
4143 HP Leerdam
info@crossfitleerdam.nl

Powered by:

CONTACTFORMULIER