fbpx

Met trots stellen wij onszelf graag aan je voor…

René Heijne

‘Vanaf jonge leeftijd is sport de rode draad door mijn leven. Voetbal, rugby en Thai Boxing en via mijn broer kwam ik in aanraking met CrossFit. Ik was al snel verkocht aan de manier van hard trainen in combinatie met het plezier van het gezamenlijk sporten en elkaar motiveren.

Tijdens het doorlopen van de academie voor lichamelijke opvoeding is mijn interesse verschoven van het zelf uitvoeren naar het trainen van anderen. Nu ik een aantal jaren (personal) trainer ben, merk ik dat het plezier in sport hetgeen is dat ik het meest probeer over te brengen. Als je het leuk vindt om te doen, is de motivatie om het vol te houden groter en haal je meer voldoening uit je trainingen.

Vanaf nu kun jij mijn coach-eigenschappen zelf ontdekken nu ik samen met Ronald en Huub de stap heb gezet om CrossFit Leerdam op te richten. Een plek waar iedereen, ongeacht leeftijd en conditie, zich welkom mag voelen om binnen de eigen mogelijkheden te trainen en mensen te ontmoeten.’

rene@crossfitleerdam.nl

Ronald Middelkoop

‘Als geboren en getogen Leerdammer ben ik trotse mede-eigenaar van CrossFit Leerdam. Mijn droom om ondernemer te zijn en aan de slag te gaan in de sport-branche gaat hiermee in vervulling.

Sport is altijd al een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Voetbal is de oorsprong en tijdens de zeven jaren die ik bij het Korps Commando Troepen heb gediend, heb ik mijn sportervaring en -kennis uitgebreid. Boksen en andere zelfverdedigingstechnieken kwamen met grote regelmaat aan bod en mijn liefde voor actief bezig zijn in de buitenlucht werd steeds groter.

Het mooie aan CrossFit en boksen is dat het intensieve work-outs zijn waar je al je energie in kwijt kunt en waarin je je grenzen kunt verleggen. Na een drukke dag is het heerlijk om op deze manier je hoofd leeg te maken. Ik kan niet wachten om mijn passie voor sport met je te delen. Veel bewegen en veel plezier daar draait het om. Zie ik je snel in onze gym?’

ronald@crossfitleerdam.nl

Huub Visscher

‘Al jaren ben ik een actief beoefenaar van diverse sporten als voetbal, fitness, bootcamp, obstacle runs, snowboarden, bergbeklimmen en hardlopen. Nu is het tijd om mijn passie voor sport om te zetten in een mooi bedrijf. Het lijkt me een uitdaging om mensen te helpen om meer balans en plezier te vinden in het leven met sport. Mensen helpen om te durven gaan voor de sportieve uitdagingen die bij hen passen. Onlangs heb ik daarom de opleiding tot bootcamp instructeur afgerond en op dit moment ontwikkel ik me verder op het gebied van CrossFit. Effectief en met plezier trainen, dat is waar ik me graag voor inzet.  

Uit cijfers blijkt dat de fitnessmarkt zich momenteel in bijzondere tijden bevindt; nog nooit is de behoefte zo groot geweest om te gaan sporten. We zijn in Nederland massaal aan het fitnessen geslagen. We hebben steeds minder de behoefte om in verenigingsverband te sporten. Met CrossFit Leerdam willen we een laagdrempelige plek aanbieden waarbij gevarieerd trainen, plezier en het ontwikkelen van je sportieve mogelijkheden centraal staan. Doe je met ons mee?’

huub@crossfitleerdam.nl

Marissa de Bruin

Richard Bertou

Minggus Kipuw

Ezra Miellet

CrossFit Leerdam
Industrieweg 6
4143 HP Leerdam
info@crossfitleerdam.nl

Powered by:

CONTACTFORMULIER